QUI SÓC

COM NAIX L'AFICIÓ


Ja des de ven petit em vaig sentir atret pels treballs artesanals, feia proves amb tota mena d'estris que trovaba per casa, m'agradava innovar. Però la meva passió per la forja naix l'any 1962 quant acompanyant al meu pare al ferrer de Seva, per arreglar "l'engaxe" del jeep, quedo embadalit al veure aquell senyor treballant el ferro a la fornal, amb enclusa i martell. En aquell precis instant vaig saber a que em volia dedicar de gran. És aquesta mateixa passió, la que em portà a demanar feina a Manyeria Can Lenci l'any 1967 i la que m'impulsa encara avui en dia a fer treballs artesanals.

Des de ben jove que faig peces de forja,  a nivell familiar i personal, però, és a partir del 1989 i veient que podia contribuir d'alguna manera a vestir l'entorn d'aquests parantges que tan estimo, que vaig decidir fer algunes donacions, sobre tot per esglesies, que romanien despullades de simbols.

Avui, tinc el privilegi de tenir desenes de peces distribuides arreu, i de les quals em sento molt orgullos, estic agrait de tenir una feina que alhora és una passió, i em sento afortunat de que el meu treball sigui apreciat i reconegut. 

Així doncs en aquest bloc, vull compartir amb tots vosaltres un petit bocí del meu treball, desitjant que us agradi.


correu electrònic:
isidrevallbona@gmail.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari ofensiu serà eliminat del formulari per l'administrador.